top of page

Hevosemme

Chocos Buck N Bambi

Hani sukupostissa

 

Hani on lempeä ja rauhallinen solid paint -tamma, jolla 3/4 quarter-verta takaa sen että potkua tarvittaessa löytyy! 

Ratsukko oli kansallisen lajikohtaisen ranking-listan Pleasuren ykkönen vuonna 2014. Ja vuonna 2015 ranking 1. sekä Pleasuressa, että Trailissa. Vuonna 2016 ranking 1. Pleasuressa ja 2. Trailissa.

Ratsukko kilpaili 2015 Saksassa useissa kilpailuissa. Mm Americanassa ja Kreuthissa Euro-Paintissa, jossa saivat EM pronssia Trail SBP Openissa.

Kautta aikojen ensimmäisissä Trailin SM-kisoissa vuonna 2016 Mari ja Hani saavuttivat hopeaa. Samoissa kisoissa ratkottiin muiden lajien mestaruudet ja Pleasuressa he ottivat selkeän kultamitalin.

Vuonna 2017 Hani oli mammalomalla. Vuonna 2018 Mari ja Hani ottivat Trailin SM-kisoissa hopeamitalin ja lajimestaruushopeaa Pleasuressa.

Rocket N Pride

Hiivatti sukupostissa

 

Kärsivällistä Hiivattia ei maailman heilautukset hetkauta.

 

Hiivatti on ehtinyt toimia kilpakumppanina useammalle ratsastajalle. Kokenut ruuna on kilpaillut aluetasolla western pleasure, trail ja horsemanship–lajeissa.

Rocket N Wild

Hattiwatti sukupostissa

 

Hattis, Hiivatin pikkuveli. Ruunalla riittää älyä ja energiaa. Oikein soiva peli sekä trailiin, että ranchridingiin.

 

 

Riverridge Reata

Reetta sukupostissa

 

Reetta on vuonna 2006 syntynyt American Paint Horse tamma. Kaikki jotka ovat Reetalla ratsastanut on aina ihastunut luonteeseen ja liikkeeseen.

Dom Revolt

Uni sukupostissa

Uni on 2009 syntynyt Appaloosa ruuna. Uni jää kaikkien mieleen pienenä velikultana, jolla on ketunhäntä kainalossa. Oikein osaava kaveri. Ensimmäiset SM Trail kisat on ratsastettu vuonna 2017. Laatua koko pieni paketti!!

Just Give Me Honey

Justiina sukupostissa

Justiina on vuonna 2017 syntynyt American Paint Horse tamma. Niinkuin nimikin kertoo, että Hani on äiti ja lempinimi kertoo kuinka täpäkkä tamma on kyseessä.. :)

Mutta tässä hevosen alussa on satsattu laatuun myös isän puolelta. Justiinan isä on Just Say Hose, joka on huippu ori Jenkeistä.

On erittäin mielenkiintoista katsoa mikä tästä kauniista varsasta tulee..

WhatsApp Image 2021-11-05 at 17.48.50.jpeg

Just This Case
Kappe sukupostissa

Kappe on 2020 syntynyt American Paint Horse ruuna. Hän on täysveli Justiinalle. Kun sai yhden hyvän, niin pakko tehdä toinen.. Tämän pikkupojan luonne on erittäin miellyttävä ja liikettä löytyy. Mielenkiinnolla seuraamme mitä tämä ruuna saakaan vielä aikaiseksi..

L.R. Just Say I'm Great
Kerttu sukupostissa

Kettu on 2016 syntynyt American Paint Horse tamma. Hän on herkkä ja sensitiivinen neiti joka tietää arvonsa. Hän on oikea liitokavio. Tästä tammasta kuullaan vielä..

TJ Shes like Spirit
Pirkko sukupostissa

Pirkko on 2007 syntynyt Quarter tamma. Reining-koulutettu näpsäkkä rouva. Sydämien valtaaja..
 

bottom of page